Jupiter je RETROGRADAN do 1.januara 2025:Do tada, POVRATAK BIVSIH LJUBAVI i OPROSTAJ za ove znakove zodijaka!

Jupiter je RETROGRADAN do 1.januara 2025:Do tada, POVRATAK BIVSIH LJUBAVI i OPROSTAJ za ove znakove zodijaka!

18. rujna 2023. 0 By Maja

U svetu astrologije, kretanje planeta ima dubok uticaj na naše živote, posebno kada je reč o Jupiteru, planeti proširenja, sreće i duhovnog rasta. Kada Jupiter ulazi u retrogradno kretanje, to donosi period introspekcije i ponovnog razmatranja.

Ovaj događaj će trajati sve do 1. januara 2025. godine, donoseći značajne promene u ljubavnim životima određenih znakova Zodijaka. U nastavku ćemo istražiti kako će se ova retka pojava odraziti na svaki znak posebno.

 

 

Ovan (21. mart – 19. april): Retrogradni Jupiter u vašem ljubavnom sektoru naglašava važnost samopouzdanja i ličnog rasta. Ovo je vreme kada ćete možda razmisliti o prošlim vezama i pružiti sebi prostora za lični razvoj pre nego što se otvorite za novu ljubavnu avanturu.

 

 

Bik (20. april – 20. maj): Za Bikove, retrogradni Jupiter nagoveštava period introspekcije u vezi vrednosti i sigurnosti u ljubavi. Razmislite o tome šta vam zaista znači u vezi i budite spremni da oprostite prošle greške, kako biste napravili mesta za nešto novo i trajno.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun): Retrogradni Jupiter u vašem sektoru komunikacije donosi priliku za dublje razgovore i razumevanje u ljubavi. Otvorite srce i um za iskrenu komunikaciju sa partnerom. Moguć je povratak bivših ljubavi, ali razmislite dobro pre nego što donesete odluke.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul): Retrogradni Jupiter u vašem sektoru doma i porodice može doneti dublje razmatranje vaših emotivnih potreba. Ovo je vreme kada ćete se možda suočiti sa prošlim vezama koje su uticale na vašu porodičnu dinamiku. Oprost i razumevanje mogu biti ključ za vaš emocionalni rast.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust): Za Lavove, retrogradni Jupiter u vašem sektoru lične vrednosti i resursa naglašava važnost samopouzdanja i razumevanja vlastite vrednosti u ljubavi. Razmislite o tome šta vam zaista donosi radost i ispunjenje, i budite spremni da se otvorite za nove ljubavne mogućnosti.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar): Retrogradni Jupiter u vašem znaku donosi priliku za lični rast i transformaciju u ljubavi. Razmislite o tome kako ste evoluirali kao osoba i kako to utiče na vaše emotivne veze. Ovo je vreme kada možete doneti važne odluke u vezi .

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2