Jupiter je RETROGRADAN do 1.januara 2025:Do tada, POVRATAK BIVSIH LJUBAVI i OPROSTAJ za ove znakove zodijaka!

Jupiter je RETROGRADAN do 1.januara 2025:Do tada, POVRATAK BIVSIH LJUBAVI i OPROSTAJ za ove znakove zodijaka!

18. rujna 2023. 0 By Maja

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Retrogradni Jupiter u vašem sektoru tajni i duhovnosti može doneti dublje uvide u vaše emotivne potrebe. Ovo je vreme kada možete istraživati skrivene aspekte vašeg srca i duše. Mogući su susreti sa prošlim ljubavima koji će vas inspirisati na dublje razumevanje ljubavi.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Retrogradni Jupiter u vašem sektoru društvenosti može doneti ponovna povezivanja sa starim prijateljima i poznanicima, uključujući i bivše ljubavi. Razmislite o tome kako se vaši odnosi sa okolinom reflektuju na vaš ljubavni život.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Za Strelčeve, retrogradni Jupiter u vašem sektoru karijere i javnog života može doneti dublje razmatranje balansa između ličnih i profesionalnih ambicija u ljubavi. Razmislite o tome kako vaša karijera utiče na vaše emotivne veze.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar): Retrogradni Jupiter u vašem sektoru širenja horizonta može doneti priliku za dublje razmatranje vaših životnih ciljeva i kako se oni uklapaju u vaš ljubavni život. Razmislite o tome kako možete uskladiti svoje ambicije sa svojim emotivnim potrebama.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar): Retrogradni Jupiter u vašem sektoru transformacije može doneti priliku za dublje razumevanje vaših emotivnih blokada i transformaciju vašeg ljubavnog života. Budite hrabri i otvoreni za promene koje će doneti dublje zadovoljstvo u ljubavi.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart): Retrogradni Jupiter u vašem sektoru partnerstava može doneti priliku za dublje razumevanje dinamike u vašim odnosima. Razmislite o tome kako možete uspostaviti ravnotežu između davanja i primanja u ljubavi.

 

 

Retrogradni Jupiter će imati različit uticaj na svaki znak Zodijaka, pružajući priliku za lični rast i transformaciju u ljubavi. Važno je da budete otvoreni za nove perspektive i da se prepustite procesu evolucije u vašem ljubavnom životu.

Stranice: 1 2