Ljubav u ovoj sedmici: Cak tri znaka ce biti zaprosena,evo kome se smesi  najveca ljubav u celom zivotu!”

Ljubav u ovoj sedmici: Cak tri znaka ce biti zaprosena,evo kome se smesi najveca ljubav u celom zivotu!”

18. rujna 2023. 0 By Lala

Evo prognoze za ljubav u ovoj sedmici, uz napomenu da mi sami krojimo svoj zivot i svoju sudbinu.

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Ovnovi, ova sedmica će biti posebno značajna za vas u ljubavnom smislu. Možda ćete doživeti neko iznenađenje ili neočekivani trenutak romantike. Ne bojte se da iskažete svoja osećanja prema osobi koju volite. Za neke Ovnove, ova sedmica bi mogla označiti važan korak ka braku ili ozbiljnoj vezi.

 

 

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi, ova sedmica će vam doneti dublje razmišljanje o vašim emotivnim potrebama. Možda ćete razgovarati sa partnerom o budućnosti vaše veze ili se osvrnuti na vaše zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nove ljude i prilike koje vam se budu ukazale. Ljubav vas čeka tamo gde je najmanje očekujete.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci, ova sedmica će biti vreme za razmenu ideja i dublje razgovore sa voljenom osobom. Vaša komunikacija će biti ključna za rešavanje eventualnih nesporazuma ili problema. Otvoreno izražavanje osećanja će vam pomoći da se osećate povezano sa partnerom. Ako ste slobodni, potrudite se da se upustite u dublje razgovore sa potencijalnim partnerima.

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovima, ova sedmica će biti vreme za izražavanje nežnosti i pažnje prema voljenoj osobi. Možda ćete planirati romantične gestove ili iznenađenja kako biste obogatili svoj odnos. Za neke Rakove, ova sedmica će označiti važan korak ka ozvaničenju veze ili početak zajedničkog života.

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi, ova sedmica će vam doneti prilike da zablistate u ljubavnom životu. Vaša harizma će privući pažnju suprotnog pola, a možda ćete čak doživeti i neko romantično iznenađenje. Budite spremni da se istaknete i uživate u ljubavnom zanosu.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device, ova sedmica će biti vreme za analizu i razmišljanje o vašoj vezi. Razmislite o tome šta vam je zaista važno u ljubavi i da li se osećate ispunjeno u trenutnom odnosu. Ako su potrebne promene, budite hrabri i otvoreni za razgovor sa partnerom. Za neke Device, ova sedmica će označiti prekretnicu u ljubavnom životu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2