Ljubav u ovoj sedmici: Cak tri znaka ce biti zaprosena,evo kome se smesi  najveca ljubav u celom zivotu!”

Ljubav u ovoj sedmici: Cak tri znaka ce biti zaprosena,evo kome se smesi najveca ljubav u celom zivotu!”

18. rujna 2023. 0 By Lala

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage, ova sedmica će vam doneti harmoniju i ravnotežu u ljubavnom odnosu. Možete se osećati bliskije sa partnerom i lakše rešavati eventualne konflikte. Otvorena komunikacija će vam pomoći da izražavate svoja osećanja i potrebe. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga sa kim ćete osećati duboku emocionalnu povezanost.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, ova sedmica će biti vreme za strast i duboke emocije. Možda ćete osetiti snažnu privlačnost prema voljenoj osobi i strast će biti na vrhuncu. Ovo je odlična prilika da se povežete na dubljem nivou sa partnerom ili započnete strastvenu romansu. Budite otvoreni za svoje osećaje i uživajte u trenucima strasti.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, ova sedmica će vam doneti prilike za avanturističke ljubavne situacije. Možda ćete planirati putovanje sa partnerom ili upoznati nekoga na nekom neobičnom mestu. Budite spremni da istražujete nove aspekte ljubavi i otvoreni za spontane avanture. Ovo je vreme da se prepustite strastima i uzbuđenju.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi, ova sedmica će vam doneti stabilnost i sigurnost u ljubavnom životu. Možda ćete razgovarati o zajedničkim ciljevima i planovima sa partnerom. Vaša praktičnost će vam pomoći da izgradite čvrst temelj za vaš odnos. Za neke Jarčeve, ova sedmica će označiti korak ka ozvaničenju veze ili planiranju budućnosti zajedno.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije, ova sedmica će vam doneti prilike za inovaciju i eksperimentisanje u ljubavi. Možda ćete razmatrati nove načine izražavanja svojih osećanja ili provoditi vreme sa osobom koja je drugačija od vas. Budite otvoreni za promene i spremni da istražuj

Stranice: 1 2