LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN: Raskidi, Pomirenja, Fatalne Ljubavi i Prevare

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN: Raskidi, Pomirenja, Fatalne Ljubavi i Prevare

18. rujna 2023. 0 By Maja

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Vage će doživeti period balansiranja između svojih ličnih potreba i potreba partnera. Jesen donosi priliku za jačanje veza kroz uzajamno razumevanje i kompromis. Vaša sposobnost za harmoniju će biti ključ u održavanju srećnih i ispunjavajućih odnosa.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Za Škorpije, jesen donosi intenzitet i duboko emotivno povezivanje sa partnerom. Ovo je period kada će se vaša strast i dubina emocija ispoljiti na najjači način. Očekujte duboke transformacije u vašem odnosu, a fatalne ljubavi mogu doneti izazove i mogućnosti za rast.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Strelčevi će doživeti period istraživanja i širenja horizonta u ljubavi. Jesen donosi priliku za avanture i nova iskustva u vezama. Važno je da ostanete otvoreni za nove ljude i situacije koje će vam doneti inspiraciju i rast u ljubavnom životu.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar): Jarčevi će tokom jeseni postaviti temelje za dugoročnu stabilnost u ljubavi. Ovo je period kada će važiti pouzdanost i odgovornost u vezama. Budite otvoreni za izazove koje donosi zajednički život i zajedničko planiranje budućnosti sa partnerom.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar): Vodolije će doživeti period kreativnih izraza ljubavi tokom jeseni. Ovo je vreme kada će se vaša originalnost i nekonvencionalni pristupi ispoljiti u odnosima. Budite hrabri u izražavanju svojih osećaja i očekujte da će se fatalna ljubav pojaviti na neočekivanim mestima.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart): Za Ribe, jesen donosi period dubokih emotivnih sazrevanja. Ovo je vreme kada ćete se povezivati sa svojim unutrašnjim bićem na dubljem nivou. Neka vaša intuicija vodi put i očekujte da će se vaša duševna povezanost sa partnerom produbiti.

Stranice: 1 2