Lav i Rak ce da shvate da su pogresili, Bik doneti vaznu odluku,a zasto ce Vaga biti srecna?

Lav i Rak ce da shvate da su pogresili, Bik doneti vaznu odluku,a zasto ce Vaga biti srecna?

21. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda je red da se srede neke bitnije stvari, a vi vec znate sta je bitno.  Planeta srece je u vasem znaku i vreme je da znate sta su vam prioriteti. Izvrsavanje vasih radnih obaveza i dalje ce vas drzati kao vodju tima, sposobnog i mocnoga. Vreme je da i u ljubavi postanete mocni.

BIK

Ne vredi vam se srditi na druge, kada vam drugi nisu krivi.Od vas se ocekuje da budete ljuti na sebe i da vam vasa srdzba koju ispoljavate, bude lekcija za ubuduce. Sami ste sebe doveli u  poziciju  koja  je losa, a  sada morate doneti vaznu odluku da se izbavite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Suvise ste panicar da biste mogli da ostanete mirni.Ipak cete se morati sabrati  i razmisljati razumno. U poziciji u kojoj ste strah vas paralise i mislite najgore. Ne smete mu dati da diktira sta se moze desiti, nego da razmisljate da je los trenutak, i da ce se sve resiti.

RAK

U vezi sa jednim lavom sve vam je bilo vrtoglavo  i sve se nekako izdesavalo brzo. Niste ni slutili da tako moze, ali cete sada da shvatite da ste i vi prenaglili.Jednom brzom i nepromisljenom odlukom, ucinili ste gresku.

LAV

Ako ste i pogresili prema jednome raku, tek sada uvidajte. On vas je voleo, ali nije mogao da pogazi svoj ponos. Da je zgazio malo svoga ponosa, sada biste i dalje bili par.  Tek sada vidite svoju gresku, prerano ste odustali i niste se borili da spasete vezu.

DEVICA

Vasa je ljubav na prvom mestu i ona ce biti nesto posebno. Vreme je da budete zadovoljni onim sto ste ucinili. Vase srce kuca u smeru  koji vas vodi ka lepsim stvarima. Vreme je da se  okrenu stvari na bolje.

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2