Lav i Rak ce da shvate da su pogresili, Bik doneti vaznu odluku,a zasto ce Vaga biti srecna?

Lav i Rak ce da shvate da su pogresili, Bik doneti vaznu odluku,a zasto ce Vaga biti srecna?

21. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da budete i srecni i zadovoljni i moracete da se radujete. Vasa ce ljubav da naglo krene uzlaznom linijom,  jer ce vam sve poteci po planu.Vas partner ce vam dati povod da se radujete novoj sreci  i da uzvisite svoju ljubav.

SKORPIJA

Od vas se ceka da pokazete da ste dostojni ljubavi koja vam se pruza. Zato budite zahvalni za svaki novi dan koji vam osvice. Isto tako cete morati da cinite sve da vasa ljubav traje i da postane jedna od onih retkih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zaljubljujete se  polako ali sigurno u jednu osobu koja vam ne da mira. Stalno vam je u mislima i ona i njene tople oci.Kada vas pogleda vi imate osecaj da se topite od miline i kao da vas greje sunce.  Krenite jedno ka drugom.

JARAC

Naredni dani ce vas cekati umornog od svakodnevnih obaveza. Vreme je da se dese neke nove situacije koje ce vas dovesti boljitku.  Vasa situacija je daleko lepsa, nego sto mislite, ali ste vi previse umorni. Treba vam odmor.

VODOLIJA

Ne znate kuda vas vode  nove situacije, ali ce vas verovatno voditi  zamrsenoj situaciji. Gledajte da znate sta hocete i sta je ono sto je vas prioritet. Nemojte da sebi dodatno komplikujete zamrsenu situaciju.

RIBE

Vasa je radost  na pomolu, ali jos ne znate cemu se nadate.  Jedan ce vas bik da povede ka putu koji vodi ostvarenju vaseg sna. Od vas se ceka da pokazete da znate  sta je sreca i da joj se zaista nadate sa osobom koja vas vodi.

Stranice: 1 2