Nastupila je jos jedna promena, jos jedan fenomen, nekome je doneo srecu, nekome ostvarenje svih zelja!

Nastupila je jos jedna promena, jos jedan fenomen, nekome je doneo srecu, nekome ostvarenje svih zelja!

24. rujna 2023. 0 By Maja

Tako je, dolazak Marsa u Vagu do 12. oktobra donosi određene promene i uticaje na različite ljude na različite načine. Evo kako bi to moglo uticati na svaki horoskopski znak:

 

OVAN (21. mart – 19. april): Za Ovnove, ovaj tranzit može doneti povećanu pažnju prema partnerskim odnosima. Bićete skloniji pronalaženju zajedničkih rešenja i kompromisa u vašim vezama. Ovo je vreme za rad na ravnoteži između vaših želja i potreba vašeg partnera.

 

 

BIK (20. april – 20. maj): Bikovi mogu osetiti povećanu energiju i motivaciju u vezi umetnosti i lepote. Ovo je dobar period za kreativne projekte i ulaganje u svoje talente. Takođe, možete pronaći strast u druženju i izlascima.

 

 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun): Za Blizance, Mars u Vagi može doneti pojačanu želju za harmonijom u svakodnevnom životu. Možete biti skloniji rešavanju konflikata na mirniji način i traženju kompromisa. Ovo je takođe dobar period za rad na timskim projektima.

 

 

RAK (21. jun – 22. jul): Rakovima, ovaj tranzit može doneti pojačanu želju za izražavanjem i kreativnošću. Bićete skloniji pronalaženju načina za izražavanje svojih osećaja na umetnički način. Ovo je takođe dobar period za romantiku i zabavu.

 

 

LAV (23. jul – 22. avgust): Za Lavove, Mars u Vagi može doneti fokus na porodične odnose i dom. Bićete skloniji ulaganju energije u stvaranje harmoničnog okruženja kod kuće. Ovo je dobar period za rad na unapređenju vašeg doma.

 

 

DEVICA (23. avgust – 22. septembar): Device mogu osetiti pojačanu komunikativnost i želju za izražavanjem. Ovo je dobar period za razmenu ideja i rešavanje nesuglasica sa okolinom. Bićete skloniji pronalaženju rešenja koja zadovoljavaju sve strane.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2