Nastupila je jos jedna promena, jos jedan fenomen, nekome je doneo srecu, nekome ostvarenje svih zelja!

Nastupila je jos jedna promena, jos jedan fenomen, nekome je doneo srecu, nekome ostvarenje svih zelja!

24. rujna 2023. 0 By Maja

VAGA (23. septembar – 22. oktobar): Za Vage, Mars u vašem znaku može doneti pojačanu energiju i odlučnost. Bićete skloniji donošenju hrabrih odluka i postavljanju ličnih ciljeva. Ovo je vreme za preuzimanje inicijative i ostvarivanje svojih želja.

 

 

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar): Za Škorpije, Mars u Vagi može doneti fokus na finansije i vrednosti. Bićete skloniji razmišljanju o načinima kako da bolje upravljate svojim resursima i pronađete nove izvore prihoda.

 

 

STRIJELAC (22. novembar – 21. decembar): Strelčevi mogu osetiti pojačanu želju za introspekcijom i samopoboljšanjem. Ovo je dobar period za istraživanje unutrašnjih motivacija i rad na ličnom rastu.

 

 

JARAC (22. decembar – 19. januar): Za Jarce, Mars u Vagi može doneti pojačanu društvenost i želju za povezivanjem sa drugima. Bićete skloniji aktivnostima u grupama i zajednicama.

 

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar): Za Vodolije, ovaj tranzit može doneti pojačanu fokusiranost na karijeru i profesionalne ciljeve. Bićete skloniji radu na ostvarivanju svojih ambicija.

 

 

RIBE (19. februar – 20. mart): Ribe mogu osetiti pojačanu želju za učenjem i proširivanjem horizonta. Ovo je dobar period za istraživanje novih ideja i putovanja.

Stranice: 1 2