POCELA je NOVA SEDMICA SEPTEMBRA I evo sta ZADNJI DANI MESECA donose svakom znaku zodijaka!

POCELA je NOVA SEDMICA SEPTEMBRA I evo sta ZADNJI DANI MESECA donose svakom znaku zodijaka!

24. rujna 2023. 0 By Maja

VAGA (23. rujna – 22. listopada): Za Vage, ovo je vrijeme za postizanje ravnoteže između obaveza i osobnog života. Pokušajte organizirati svoje vrijeme kako biste imali dovoljno prostora za rad i opuštanje. Ovo je također dobar trenutak za razmišljanje o dugoročnim ciljevima i planovima.

 

 

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog): Škorpioni će se osjećati moćno i strastveno ovog tjedna. Iskoristite tu snagu kako biste postigli svoje ciljeve, posebno u karijeri. Očekujte pozitivne pomake i priznanja za vaš rad. U osobnim odnosima, budite otvoreni za dijeljenje svojih osjećaja s voljenima.

 

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca): Za Strijelce, ovo je razdoblje za istraživanje novih ideja i mogućnosti. Budite otvoreni za učenje i proširivanje svojih horizonta. Putovanja i avanture mogu biti izvor inspiracije. Ovo je također dobar trenutak za uspostavljanje veza s ljudima koji dijele vaše interese.

 

 

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja): Jarčevi će osjećati potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Razmislite o dugoročnim planovima i strategijama za postizanje vaših ciljeva. Vaša predanost i upornost će vam pomoći u postizanju uspjeha. U ljubavi, budite otvoreni za dublje emocionalne veze.

 

 

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače): Za Vodenjake, ovo je vrijeme za izražavanje svoje autentičnosti i originalnosti. Ne bojte se biti drugačiji i slijediti svoje strasti. Vaša kreativna energija će biti visoka, pa iskoristite tu inspiraciju za projekte koji vam leže na srcu. U ljubavnom životu, budite otvoreni za neočekivane obrate.

 

 

RIBE (19. veljače – 20. ožujka): Ribe će osjećati jaču emotivnu povezanost s drugima. Ovo je vrijeme za jačanje veza i otvaranje srca prema ljubavi. Razgovarajte o svojim osjećajima i budite nježni prema voljenima. Osim toga, budite otvoreni za suradnju i zajedničke projekte.

 

 

Ovi su horoskopski savjeti samo smjernice i općenite prognoze. Važno je slušati vlastite instinkte i pratiti vlastiti unutarnji glas. Sretno u vašim poduhvatima do kraja ove sedmice!

Stranice: 1 2