Kad stvari krenu naopako:Necija sreca ce krenuti nizbrdo,a odluka jednoga Jarca ce da bude PROMASAJ!

Kad stvari krenu naopako:Necija sreca ce krenuti nizbrdo,a odluka jednoga Jarca ce da bude PROMASAJ!

25. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Dugo ste se dvoumili i terali sebe na jednu odluku. Cekajuci da se izjasnite  vas partner je izgubio strpljenje i povukao se. Mada biste sad da ucinite nesto,  kasno je, jer ste prokockali sansu.Vec predugo je bila otvorena samo za vas.

 

SKORPIJA

Jos uvek gledate u istom pravcu i trzate se na svaki zvuk telefona. Nadate se samo jednom  liku, da cete ga sresti ili bar da ce vas pozvati. Konacno je vreme da stavite tacku i da se resite svega vezanog za njega.

 

STRELAC

Vec osecate varnice u pogledu kada se sretnete sa jednim ovnom. On vas  iritira, a ne znate da je to ljubav koja vam greje srce.Na pomolu je nova ljubav kojoj se niste nadali, pa ste iznenadjeni.Time sto ce biti neocekivana, bice vam i lepsa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Resili ste da pridjete jednoj osobi koja vam laska i salje ubitacne poglede.Kako god, mislite da joj se svidjate i da zeli vasu blizinu. Tek cete shvatiti da je vasa odluka da joj pridjete promasaj. Ignorisace vas, jer vas je svesno zaveo.

 

VODOLIJA

Nemate sta zamerati jednoj vagi, kada ste i sami krivi. Vasa je ljubav bila jaca od svega  i niko vas nije mogao posvadjati. Sami ste dozvolili da vas inat bude precica do vase srece, i barijera koja ce uvek postojati.Morali ste se dogovarati, a ne terati inat.

 

RIBE

Spremni ste da se suocite sa istininom, ali niste svesni da ce toliko boleti.Tek kada saberete utiske, znacete da  ce biti bolno da premostite jaz koji se stvorio. Nesto ce se veliko ispreciti i nece vam dati mira da se pomirite i da prihvatite cinjenice.

Stranice: 1 2