HOROSKOP SRECE najavljuje: OVIM zodijacima se VRACA OSMEH NA LICE-nekima sledi ROMANSA, nekima NOVAC!

HOROSKOP SRECE najavljuje: OVIM zodijacima se VRACA OSMEH NA LICE-nekima sledi ROMANSA, nekima NOVAC!

28. rujna 2023. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je period u kojem ćete jednoj osobi iskazati svoju ljubav. Pokušavali ste da skrijete svoje emocije. ali vaša osećanja će biti jača od svega. Vi ćete sa tom osobom započeti jednu divnu romansu. Pred vama su dani ispunjeni  velikim osećajima koji će vam sigurno mnogo značiti. Vama je zaista teško odoleti, i ta osoba će da ispuni svaku vašu želju.

 

BIK

Dragi bikovi, sreća vas je u poslednje veme vešto zaobilazila.Sve ste pokušali, ali kao da se sve okrenulo protiv vas. Napokon pred vama je period u kojem ćete vi biti toliko srećni da ni sami nećete moći verovati koliko sreće imate. Jedan neočekivani novčani dobitak će vam rešiti mnoge probleme. Pred vama je period u kojem ćete sebi moći priuštiti ono o čemu ste do sada samo mogli maštati.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, nije tajna da vi mnogo truda i rada ilažete u svoju karijeru. Vaš posao vam je mnogo bitan  i vi ne odustajete ni od teških zadataka. Vi ćete u narednom periodu biti nagrađeni za svoj trud. Vas očekuje novo radno mesto koje će vam doneti velike novce. Vaš poslovni uspeh tek dolazi do izražaja, jer ćete vi ostvariti mnogo više nego što ste očekivali.

 

RAK

Dragi rakovi, vaš poslovni život je u posledje vreme mnogo ispaštao. Uzalud je bilo sve što ste pokušali, jer rezultate koje ste očekivali prosto niste mogli da ostvarite. Imamo vrlo lepe vesti za vas. Vama dolaze bolji dani u kojima ćete vi početi da oporavljate vašu finansijsku situaciju. Vi ćete dobiti novac koji već izvesno vreme očekujete.

 

LAV

Dragi lavovi, vama je suđena ljubavna sreća. Mnogo ste se povukli u sebe, i to vam jedno vreme i odgovaralo, ali sada sledi period u kojem ćete vi uživati u romatičnim momentima u dvoje. Vas očekuje poznanstvo sa jedno mosobom koja već duže vreme pleni vašu pažju. Budite spremni na jednu romansu, koja će se pretvoriti u pravu ljubav.

 

DEVICA

Drage device, vi ste poznate kao osobe koje ne beže od novih ideja i novih izazova. Uvek ste spremni da pokušate nešto novo. Nešto novo vas očekuje i na poslovnom polju. Vi ćete dobiti jednu vrlo odgovornu ulogu na vašem radnom mestu. Mogo obaveza će biti pred vama ali ono što moramo naglasiti je da te obaveze ssa sobom donose veliku zaradu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2