HOROSKOP SRECE najavljuje: OVIM zodijacima se VRACA OSMEH NA LICE-nekima sledi ROMANSA, nekima NOVAC!

HOROSKOP SRECE najavljuje: OVIM zodijacima se VRACA OSMEH NA LICE-nekima sledi ROMANSA, nekima NOVAC!

28. rujna 2023. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, opšte je pozato da se vi same borite za svoju sreću. Ipak, zadnji period u vašem životu nije bio pod srećnom zvezdom. Mnogo toga vam nije polazilo za rukom, ali vas očekuje jedan veči novčani dobitak koj iće se to da promeni. Ovaj put vi se nećete morati mnogo truditi . Novac će vam stići sa sasvim neočekivane strane. Pred vama je period u kojem nećete imati ni jedan razlog za brigu.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, sreća u ljubavi je ono što vi želite za sebe. Vi ste mnogo osećajne osobe koje žele ljubav, iako se vrlo dobro umete pretvarati da ste hladne i rezervisane. Istina je da je vama potreban neko ko će vas voleti, kao štio i vi volite celim svojim srcem. Pred vama je period ispunjen ljubavlju sa osobom koja vam dugo vreme na leži na srcu.

 

STRELAC

Dragi strelci, vama je vaš posao prioritet u životu. Sve činite kako bi bili uspešni, i to će vam se itekako isplatiti. Trud koji ste ulagali u svoj posao, napokon će uroditi plodom. Vas očekuju veliki poslovni izazovi, koji će vam osigurati veliku novčanu zaradu. Možemo slobodno reči da ste vi na pravom putu da ostvarite veliki uspeh, na kojem će vam mnogi zavideti.

 

JARAC

Dragi jarčevi, vi ste osobe koje su rođene da vole celim srcem. Vama je  u životu suđeno da budete srećni u ljubavi. Često vam se čini da u ljubavi nemate sreće, ali to će uskoro da se promeni. Pred vama je period u kojem ćete osetiti ljubav kao retko do sada. Vi ćete započeti romansu sa osobom koja će se ispostaviti kao vaša srodna duša.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, sve više vam se čini da gubite kontrolu nad vašim finansijama. Tu ste jednim delom u pravu, ali i vi morate malo više da se potrudite kako bi vašu novčanu situaciju doveli u red. Vas oečkuje veliki novac u narednom periodu, ali ovaj put budite više oprezni sa vašom potrošnjom. Novac vam stiže, a vi se obolje organizujte, i vašim novčanim problemima će doći kraj.

 

RIBA

Drage ribe, i za vas je novac u poslednje vreme jedan od glavnih problema. Koliko god da zaradite teško uspevate da pokrijete sve svoje troškove. Ipak, sreća vam se smeši jer vi ćete dobiti novac koji već duže vreme očekujete. Bolje rečeno tom novcu se nadate, i vi ćete biti iznenađeni. Vaš novčani dobitak će biti mogo veći nego što ste se nadali.

 

Stranice: 1 2