Astro za prvu SEDMICU OKTOBRA:Bice ovo vreme cuda za neke znake, a nekima ce srce biti slomljeno na delice!

Astro za prvu SEDMICU OKTOBRA:Bice ovo vreme cuda za neke znake, a nekima ce srce biti slomljeno na delice!

30. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda za druge vreme cuda, a za vas sigurno da nece.Od vas se ceka da pokazete i moc i znanje da osvojite jednu osobu.A uz to i da obavljate sve svoje radne obaveze i da se ne predajete.Mada ste dobri ne ide vam sve!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Cim treba da legnu pare na vas racun, malo ste veseliji. Od vas se ceka da pokazete da ste spremni da budete veseliji i malo duze vremena.Nije sve u parama, nesto je u obicnim zivotnim radostima.

 

BLIZANCI

Za neke osobe ne pokazujete da ste brizni, pa opet kad nesto ispadne, bicete. Kao da vasa osecanja prorade na trenutak, pa vas bace u brigu i dilemu  da im pomognete. Zasto i dokle?Jedna takva osoba ce vam slomiti srce na delice!

 

RAK

Stalno ste most medju svojim bliznjima i rame za plakanje voljenima. Bicete to i ove nedelje bez obzira na to sta vas ceka. Pored svih obaveza, necete zeleti da se neki osete ljubomornim, ni manje voljenim od onih drugih.

 

LAV

Tacku ste stavili i sada idete dalje, ka nekoj drugoj.Niste vi tako sigurni, a to da glumatate, samo cete biti uvereni ovih dana. Pri jednom sustretu srce vam nece biti mirno. Cinice sve da vas otkuca.

 

DEVICA

Vi imate veliki problem, cak veci nego sto smete  da priznate. Noseni ste obavezama i drustvenim zivotom, pa se tako otimate. Niko i ne sluti  kako vam je u dusi, ali cete biti pomireni sa svime sto vas ceka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2