Rak i Ovan posebno raspolozeni, Lava stize karma, Strelac dobija sansu za ljubav…

Rak i Ovan posebno raspolozeni, Lava stize karma, Strelac dobija sansu za ljubav…

30. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Bilo je krajnje vreme da budete odlicno raspolozeni. Ne samo vi, nego bice zasluzano raspolozen i jos jedan znak. Razlog tome ce biti ocigledno vasa obostrana ljubav.Ljubav koja ce vas ovih dana nositi na krilima.

 

BIK

Dobicete neki novac pa cete biti bolje nego obicno. Tako cete biti izbavljeni iz licnih problema, a imacete snagu i da se zagledate u nekoga. Pocece ad vas zanima jedna dama, pa cete probati da je sarmirate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Suvise ste postali osetljivi, pa se nervirate za sitnicu. Vas partner ce se pitati zasto, ali nece se dugo dvoumiti. Ako nastavite tako, moci cete da  mu trazite obrazlozenje. Svesni ste da nista krivo niste vi ucinili, i sta je onda?

 

RAK

Zajedno ostvarujete ljubav sa jednim ovnom. Shvaticete da vam je ljubav obostrana i da vas cekaju lepi dani. Poneseni ljubavlju i srecom, ove nedelje vas ceka posebno lepo raspolozenje.Radujte se i uzivajte u druzenju!

 

LAV

Vreme je da se pomirite sa istinom i da shvatite da vas je stigla karma. Ne samo za ono sto se skoro desilo. Karma  vam naplacuje za vase emotivne ucene koje ste slali partneru. Sa vase strane to nije lepo, mada ljubav ne pita, za  nju se cini sve!

DEVICA

Bilo bi dobro bez trzavica narednih dana, pa tako i vladajte.Cak i da negde bude zapinjalo, vreme je da nadjete  neko odredjeno pravilo da se ne obazirete previse. Neka ovi dani budu vasi, posveceni vasem odmoru, ali i radu. Rad vam se mili, jer se zaljubljujete u kolegu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2