Pocela je prva sedmica oktobra,evo koja tri znaka ce imati najvise srece!

Pocela je prva sedmica oktobra,evo koja tri znaka ce imati najvise srece!

2. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Dani pred vama su dani promena, pa cinite sta zelite.Znajte samo da cete morati da se vodite za onim sto zelite. Zato cinite manje i polako da se ne upletete u klupko zelja, pa da se zamrsite u njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da se trgnete ovih dana i da se pokrenete u pravcu obaveza. Vase srce  vas vodi licnom interesu, ali morate misliti i na sutra. Dok zivite za ovaj dan, morate znati da vise ne smete tako.

 

BLIZANCI

Bicete jedan od tri srecnika zodijaka koja ce se veseliti.Slede vam velike promene na bolje, a sa njima i radosti.Bice ovo dani vasih leph odluka koje ce rado podrzati vase srce. Naravno da hoce, jer  je zaljubljeno.

 

RAK

Pred vama su nove radne obaveze a vi ih ne mozete da postizete. Osecate se preumorno i slabo, asrce vas podseca da imate jos nekoga. Vas partner ne moze nikako da se pomiri sa vasim obavezama, pa se oseca zapostavljenim.

 

LAV

Dani pred vama donose nove nade da cete se radovati. Vreme je da se pomirite sa osobom koja vas je rastuzila. Mada ste povredjeni, vreme je da se okrenete novim danima. Smognite snage da oprostite i da zaboravite sve.

 

DEVICA

Vec ste se snasli sta cete dalje i nemate zelje da vise bilo sta planirate. Vasi planovi se sada moraju poceti da realizuju. Ko ce to ciniti ako necete vi? Idite za onim sto vam srce  zeli i sto ste i planirali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2