Pocela je prva sedmica oktobra,evo koja tri znaka ce imati najvise srece!

Pocela je prva sedmica oktobra,evo koja tri znaka ce imati najvise srece!

2. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Dilema u koju ste zapali ovih dana ce da bude polako resavana. Vasa ce prica morati da se svede na jednu osobu koju volite. Ili na onu koju misite da volite.  Morate dobro ucvrstiti svoje emocije i krenuti u izvidjanje da li ste i vi voljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nemate sta da se bunite ovih dana i da vasa ljutnja pada na jednu osobu. Ona vas voli i stalno se podseca na vase greske. Ako ste  i dalje u planu da se ljutite, bolje je da odustanete od plana pomirenja.

 

STRELAC

Osecaj ponosa vas  gusi i nosi vas  u neke nerazresene momente. Vreme je da razmislite o svom ponosu koji je kocnica da vasa veza zablista. Gledajte to da malo resite i da malo  popustite, bar u ime ljubavi.

 

JARAC

Vasa sreca ce da zablista i bude  jako lepa , a vi cete bti drugi srecnik.Vreme je da se vase srce  ispuni i da se raduje zbog toga. I vi ste dugo bili pod znakom lose srce a sada konacno blistate. I bilo je vreme.

 

VODOLIJA

Vi ste vrlo uporni da se rese vase stvari koje vas muce.To sto do sada niste davali znacaja , nije nista umanjilo vrednost. Vasa je ljubav  na posmatranju i moracete se pozabaviti  stabilnoscu veze.

 

RIBE

Treci ste srecnik, a niste bili srecni odavno. Vreme je da se vasa ljubav  pospesi i da budete  zadovoljni vezom. Od vas je  sve zavisilo i cvrstina vase veze i nastojanja da  ona postane jaka.Konacno cete se radovati sto cete vi i partner da imate zajednicka razmisljanja.

Stranice: 1 2