I dalje se oseca uticaj PUNOG MESECA, ali u narednih mesec dana OVIM znacima se OSTVARUJE velika zelja!

I dalje se oseca uticaj PUNOG MESECA, ali u narednih mesec dana OVIM znacima se OSTVARUJE velika zelja!

3. listopada 2023. 0 By Maja

Ovan (21. mart – 19. april):

Puni Mesec je ostavio snažan uticaj na Ovnove, ali u narednom mesecu očekuje vas ostvarenje velike želje. Vaša upornost i energija će biti ključni faktori koji će vam pomoći da postignete ono što želite. Neustrašivo sledite svoje ciljeve i verujte u sebe.

 

Bik (20. april – 20. maj):

Puni Mesec je uticao na vašu stabilnost, ali u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje važne želje. Fokusirajte se na praktične korake koji će vas približiti vašem cilju. Budite dosledni i verujte u svoje sposobnosti.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Puni Mesec je podstakao vašu komunikativnost, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje važne želje. Iskoristite svoje veštine komunikacije kako biste izrazili svoje želje i ideje. Budite otvoreni za saradnju i partnerstva koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Puni Mesec je naglasio vašu emotivnu povezanost, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje velike želje. Obratite pažnju na svoje unutrašnje osećaje i intuiciju. Verujte u svoje emotivne ciljeve i sledite svoje srce.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Puni Mesec je donio naglasak na vašu kreativnost, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje važne želje. Iskoristite svoju maštovitost i strast kako biste stvorili put ka ostvarenju cilja. Neustrašivo sledite svoje snove.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Puni Mesec je podstakao vašu analitičnost, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje velike želje. Razmislite o praktičnim koracima koje možete preduzeti kako biste postigli svoje ciljeve. Budite dosledni u svojim naporima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2