I dalje se oseca uticaj PUNOG MESECA, ali u narednih mesec dana OVIM znacima se OSTVARUJE velika zelja!

I dalje se oseca uticaj PUNOG MESECA, ali u narednih mesec dana OVIM znacima se OSTVARUJE velika zelja!

3. listopada 2023. 0 By Maja

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Puni Mesec je naglasio vaše odnose sa drugima, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje važne želje. Budite otvoreni za saradnju i partnerstva koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Obratite pažnju na ravnotežu između vaših potreba i potreba drugih.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Puni Mesec je donio duboke emocije, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje velike želje. Duboko se povežite sa svojim unutrašnjim osećajima i sledite svoje strasti. Verujte u svoju snagu volje.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Puni Mesec je podstakao vašu avanturističku prirodu, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje važne želje. Budite hrabri i spremni da istražite nove horizonte. Neustrašivo krenite ka svojim ciljevima.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Puni Mesec je naglasio vašu ambiciju, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje velike želje. Budite dosledni i fokusirani na svoje dugoročne ciljeve. Vaša upornost će biti ključ uspeha.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Puni Mesec je podstakao vašu inovativnost, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje važne želje. Budite otvoreni za nove ideje i perspektive koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Obratite pažnju na kreativne rešenja.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Puni Mesec je naglasio vašu intuitivnost, a u narednom mesecu možete očekivati ostvarenje velike želje. Verujte u svoje unutrašnje vodstvo i sledite svoje snove. Vaša intuicija će vas voditi ka pravom putu ka ostvarenju cilja.

Stranice: 1 2