Ovim znacima dolaze promjene tokom OKTOBRA koje ce im znaciti mnogo!

Ovim znacima dolaze promjene tokom OKTOBRA koje ce im znaciti mnogo!

4. listopada 2023. 0 By Maja

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, oktobar je vreme za balansiranje između ličnih potreba i potreba drugih. Posvetite pažnju održavanju harmonije u odnosima sa voljenima. Budite otvoreni za kompromis i saradnju. Ovo je vreme kada će vaša diplomatija doći do izražaja.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, oktobar donosi duboke introspekcije i razmišljanja o svojim ciljevima. Ovo je vreme kada će te imati priliku da istražite svoje unutrašnje motive i želje. Budite hrabri u suočavanju sa svojim strahovima i transformaciji svoje ličnosti.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će osetiti snažnu želju za avanturom i istraživanjem novih horizonta. Ovo je vreme kada će te želeti da proširite svoje vidike i iskusite nešto novo. Budite otvoreni za putovanja i nove iskustva.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi, oktobar donosi fokus na profesionalni razvoj i postizanje poslovnih ciljeva. Ovo je vreme kada će te biti ambiciozni i posvećeni svom radu. Iskoristite priliku da pokažete svoje veštine i dostignuća.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije, fokusirajte se na lični rast i razvoj u oktobru. Ovo je vreme kada će te imati priliku da istražite svoje interese i strasti. Budite otvoreni za nove ideje i perspektive.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe će osetiti duboku emotivnu povezanost sa svojim najbližima u oktobru. Ovo je vreme kada će te želeti da posvetite pažnju svojim odnosima i negujete ljubav i podršku među voljenima. Budite pažljivi prema svojim osećajima i osetljivima na potrebe drugih.

Stranice: 1 2