Horoskop po ciganskim kartama do kraja oktobra:Vreme je da saznate kakav plan zvezde imaju za vas!

Horoskop po ciganskim kartama do kraja oktobra:Vreme je da saznate kakav plan zvezde imaju za vas!

7. listopada 2023. 0 By Lala

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage će videti kartu “Dama šalova”, što simbolizuje ljubaznost i saradnju. Do kraja oktobra, fokusiraćete se na odnose i saradnju sa drugima. Ovo je vreme da budete ljubazni i pažljivi prema drugima, što će vam doneti pozitivne rezultate.

 

Skorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije će imati kartu “Sedam mačeva”, što ukazuje na promene i transformaciju. Do kraja oktobra, možete očekivati promene u vašem životu koje će vas transformisati. Budite otvoreni za nove mogućnosti i prihvatite promene sa snagom i hrabrošću.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Za Strelca se pojavljuje karta “Kralj kupa”, što simbolizuje emotivnu dubinu i podršku. Do kraja oktobra, možete očekivati duboke emotivne veze i podršku od voljenih osoba. Ovo je vreme za dublje razumevanje svojih osećanja i odnosa.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će videti kartu “Šest šalova”, što ukazuje na harmoniju i balans. Do kraja oktobra, možete očekivati harmonične odnose i ravnotežu u svom životu. Ovo je vreme da se usmerite na svoje ciljeve i ostvarite svoje ambicije.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije će imati kartu “Dvadeset i Jedan Kup”, što simbolizuje obilje i blagostanje. Do kraja oktobra, možete očekivati obilje i sreću u svim aspektima svog života. Ovo je vreme da se osećate blagosloveno i zahvalno.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Za Ribe se pojavljuje karta “Deset mačeva”, što ukazuje na završetak jednog ciklusa. Do kraja oktobra, možda ćete se suočiti sa završetkom nečega u svom životu, ali to će vam otvoriti vrata za novo i bolje. Budite spremni da se oslobodite prošlih tereta i krenete napred.

 

Stranice: 1 2