Do kraja mjeseca, ova dva znaka ce PATITI kao NIKADA DO SADA…

Do kraja mjeseca, ova dva znaka ce PATITI kao NIKADA DO SADA…

10. listopada 2023. 0 By Maja

JARAC

Ako se iko zna boriti za ljubav, onda ste definitivno to vi. Vi ste zodijak koji nikada nece dozvoliti da se bilo ko petlja u njegovu vezu jer vi najbolje znate sta ste sve morali proci da bi danas bili sretni. Ljubavna sreca je vama uvijek bila na prvom mjestu jer vi za nju zivite, vi se za ljubav borite. Uvijek ste to cinili, ali u zadnje vrijeme ni vi sami ne mozete da shvatite promjene koje se desavaju vasem partneru. Mnogo je toga sto nije kao prije, jer vas partner kao da odbija da radi na tome da vam krene na bolje. Mnogo problema vas trenutno prati i vi pokusavate zaista sve kako bi vam krenulo na bolje.

Ipak ljubavna sreca ce vam do kraja mjeseca okrenuti ledja, jer vas partner ce vam otkriti jednu tajnu koja ce vam slomiti srce.

Jedna druga osoba je usla u zivot vaseg partnera, i on je spreman da vam kaze zbogom. To ce vam slomiti srce, jer vi ste u tu vezu ulozili sve sto ste imali.Ali i pored velikog zivotnog udaraca vi cete imati snage i volje da nastavite dalje, jer vi znate da se zasluzili iskrenu i samo iskrenu ljubav. Bice vam tesko, ali necete se tako lako predati jer vi u ljubav uvijek vjerujete.

Stranice: 1 2