Ove JESENI nekome ce biti SLOMLJENO SRCE!Ovi zodijaci se NADAJU velikoj LJUBAVNOJ SRECI,ali ih ocekuju SUZE RAZOCARENJA!

Ove JESENI nekome ce biti SLOMLJENO SRCE!Ovi zodijaci se NADAJU velikoj LJUBAVNOJ SRECI,ali ih ocekuju SUZE RAZOCARENJA!

10. listopada 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je velika ljubavna tuga. Dok trenutno imaju velike planove sa voljenom osobom, ove jeseni ce sve da se promjeni.

Nece im biti lako jer ce se razocarati u osobu koju vole najvise.

BIK

Vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu, ali u zadnje vrijeme vasu vezu prate veliki problemi. Mnogo je toga sto vam tesko pada, ali vi vjerujete u svoju ljubavnu srecu i nemate namjeru da je se odreknete. Mada problemi vladaju u vasem zivotu vi sa voljenom osobom imate velike planove jer se nadate samo dobru. Uvijek ste imali manjih problema, ali do sada ste uspjeli da zajedno sve rijesite u ime ljubavi.

Ali poceli ste da primjecujete da vas partner i nije toliko spreman da se bori za ljubavnu srecu kao sto ste to vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Uskoro cete saznati i zasto, i to ce vam slomiti srce. Pred vama je saznanje da niste jedina ljubav u zivotu svog partnera. Planove i nade koje ste imali za zajednicku buducnost padaju u vodu, jer vi cete donijeti odluku da se razodjete. To ce vam slomiti srce, ali drugacije vi necete moci postupiti. Preko mnogo toga cete preci, ali preko prevare nikada jer to vam vase srce i vas ponos nikada nece dozvoliti.

Ova jesen donosi veliku tugu u vas zivot jer pred vama je razocarenje kao nikada do sada u vasem zivotu.

Mnogo toga se ove jeseni mijenja, jer izdaju od voljene osobe necete moci tako lako preboljeti. Vi volite cijelim srcem, ali tako nesto nikada necete moci oprostiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2