Ove JESENI nekome ce biti SLOMLJENO SRCE!Ovi zodijaci se NADAJU velikoj LJUBAVNOJ SRECI,ali ih ocekuju SUZE RAZOCARENJA!

Ove JESENI nekome ce biti SLOMLJENO SRCE!Ovi zodijaci se NADAJU velikoj LJUBAVNOJ SRECI,ali ih ocekuju SUZE RAZOCARENJA!

10. listopada 2023. 0 By Maja

VAGA

Mnigo cinite kako bi vasa veza uvijek bila samo sretna. Naravno da i vas ponekad prate problemi, ali vi uvijek pokusavate da sve bude samo najbolje za vas i voljenu osobu. Mnogo je toga sto ste do sada zajedno prosli ali nikada niste prestali da vjerujete u svoju ljubavnu srecu. Vi ste zodijak koji je uvijek na strani ljubavi, ali to ce uskoro da se promjeni. Vas partner ce vas izdati i nista vise nece biti isto.

Osoba kojoj najvise vjerujete ce napraviti jedan potez koji ce vam slomiti srce.

Uvijek ste se borili za ljubav, ali ove jeseni cete dici ruke od osobe koja ne umije da vas cijeni i postuje. Pred vama je velika tuga, ali vas ponos ce biti jaci od svega. Uvijek ste bili samouvjereni i nikada niste dozvolili da se neko igra sa vasim osjecanjima. Nista drugacije nece biti ni ovaj put, jer koliko god vi voljeli sa vasim osjecanjima nema igre.

Vi cete napraviti korak koji ce sve promjeniti, ali i koji ce vamnapokon otvoriti oci.

Vi cijenite i postujete ljubav, samo toliko ocekujete i od vaseg partnera. Pred vama je jedna tuzna jesen, ali uvijek ste bili jaki i znali ste da se suprostavite zivotnim izazovima. Mada vam nece biti lako, vi cete imati snage da krenete dalje bez obzira koliko ce se vas partner zbog svega pokajati. Necete popustiti jer vi cijenite povjerenje, a to povjerenje ce biti sruseno postupcima vaseg partnera. Vi znate da zasluzujete samo iskrenu srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Stranice: 1 2