Saznajte sta vam DONOSI DRUGA POLOVINA OKTOBRA i kome zaista sledi SJAJAN PERIOD i SRECA o kakvoj je mastao!

Saznajte sta vam DONOSI DRUGA POLOVINA OKTOBRA i kome zaista sledi SJAJAN PERIOD i SRECA o kakvoj je mastao!

10. listopada 2023. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, ciganske karte donose period balansa i harmonije. Ovo je vreme kada će vaša sposobnost donošenja odluka biti ključna. Pazite na ravnotežu između ličnih potreba i potreba drugih. Očekujte da će vam se otvoriti put ka unutrašnjem miru.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):
Škorpijama se obećava period dubokih transformacija i preobražaja. Ciganske karte nagoveštavaju važnost oslobađanja od prošlih tereta i prihvatanja promena. Budite hrabri i otvoreni za svoju snagu. Očekujte da će vaša posvećenost ličnom rastu doneti duboko isceljenje.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):
Strelčevima se obećava period avanture i istraživanja. Ciganske karte nagoveštavaju važnost proširivanja svojih horizonta. Budite otvoreni za nova iskustva i ne bojte se rizika. Očekujte da će vam se otvoriti vrata uzbudljivih putovanja i učenja.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):
Za Jarčeve, ciganske karte donose period strpljenja i upornosti. Ovo je vreme kada će vaša doslednost biti ključna. Postavite dugoročne ciljeve i budite spremni na naporan rad. Očekujte da će vaša istrajnost doneti dugoročnu stabilnost.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):
Za Vodolije se obećava period inovacija i originalnosti. Ciganske karte nagoveštavaju važnost oslobađanja od ustaljenih obrazaca i razmišljanja van granica. Budite hrabri i sledite svoje jedinstvene ideje. Očekujte da će vaša kreativnost doneti inovativne rezultate.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):
Ribe, ovo je vreme kada će vaša intuitivna priroda doći do izražaja. Ciganske karte nagoveštavaju važnost slušanja svojih unutrašnjih vodstava. Verujte svojim osećajima i sledite svoje srce. Očekujte da će vaša intuitivnost doneti duboku unutrašnju mudrost.

Stranice: 1 2