Jednom  znaku ce se LJUBAV RASPLAMSATI, dok ce vecini  znakova da se GASI…

Jednom znaku ce se LJUBAV RASPLAMSATI, dok ce vecini znakova da se GASI…

13. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se ozbiljno zapitate sta sebi cinite na emotivnom polju. Sve ste u poslu, i u trku za zaradom. Vase emotivno polje mora da se razvije i zazivi, a rado biste sa jednim jarcem. Ceka da mu pridjete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  BIK

Trenutno ste sami i usamljeni i vreme je da ne bude tako. Nesto se mora menjati dok vas  gleda jedna  devica. Svidja joj se vasa snaga i autoritet, sto bi se odlicno slagalo sa vasom  neznoscu.U akciju!

 

BLIZANCI

Niste ni svesni da vas ludo voli jedan rak, ali nikako da mu date priznanje. Ako nista drugo, mogli biste mu nekad reci reci zahvalnosti. Vi niste nezni, a on jestenekako romantican tip. I par reci dace mu osecaj srece.

 

RAK

Mastate o malim i stnim recima i iznenadjenjima, a partner kao da  to ne primecuje. Srecu cine male stvari, pa bi bio red da vas obraduje bar nekom sitnicom.Bar vam toliko duguje za svu ljubav koja vas veze i koju dajete.

 

LAV

Moracete da snosite posledice svojih gresaka koje su bile nepromisljene. Trebate sebi reci koga vise volite, partnera ili prijatelje? Kad covek voli, voli bez granica i sve druge drzi po strani. Da li volite partnera, ili su vam prijatelji preci?

 

DEVICA

Snaga i autorite jednoga bika dace vam snagu  da vas ponese talas osecanja. Znate da nemate sanse kod njega, a osecate da bi se tako lepo slagali. Kao jedna jaca, a jedna neznija strana. Nikako vam se ne da!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2