Jednom  znaku ce se LJUBAV RASPLAMSATI, dok ce vecini  znakova da se GASI…

Jednom znaku ce se LJUBAV RASPLAMSATI, dok ce vecini znakova da se GASI…

13. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa ce se ljubav  rasplamsati jer cete naici na jednu  interesantnu osobu. Vreme je da budete srecni i zadovoljni  i da uzivate u ljubavi. Brzo cete jedno u drugom poznati svoju srodnu dusu. Novorodjena ljubav ce vas poneti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vas ce ljubav da gasne, jer vas partner poredi sa prijateljima. Deluje da mu vi necetew nedostajati, a njegovi prijatelji i druzenja hoce.  Pitate se  zasto voli da u sitne sate vise bude sa njima, no s vama? Ocgledno, ne voli vas!

 

STRELAC

Da ste jako radosni i pouzdani u nove dogadjaje, to ce da preimete svi. Jedino ti svi nece znati razlog, a vi cete  ga nosii u srcu. Nekome se svidjate i slace vam otvorene signale, pune obozavanja.

 

JARAC

Vasa ljubav se malo popravlja, ali ne toliko. Nesto se zbiva, samo niste sesni sta i zasto, kada vi tome niste doprineli? Postoji li treca osoba koja se umesala i koja partnera odvlaci sebi od vas? Nadjite odgovor!

 

VODOLIJA

Pateci za jednim bikom i losom emotivnom situacijom, sve se smirilo. Od vas se cekalo da popustite, ali je ipak druga strana popustila pre vas. Sada je sve na nivou i vreme je da se radujete.Konacno ste se sredili i sada je sve pod kontrolom.

 

RIBE

Polako ali sigurno, vasa se ljubav gasi. Vi i partner ste jedno drugome strani i vreme je da se sto pre udaljite. Sto pre resite  da rascistite sve sto ima pred  vama da se resi i da konacno stavite tacku. Za sada neka bude definitivno, i da se zna, bez druge sanse.

Stranice: 1 2