KRALJICA ZODIJAKA je samo ONA-jer sto POZELI ona i dobije!

KRALJICA ZODIJAKA je samo ONA-jer sto POZELI ona i dobije!

15. listopada 2023. 0 By Maja

Žena ovan nije naučila da traži pomoć od drugih. To prosto ne ide sa njenim karakterom. Ona je ta koja uvek pomaže drugima. Navikla je tako, i ako će pri tome zapostaviti sebe neće joj smetati. Veliko je njeno srce, i ona vam nikada neće okrenuti leđa ako zatražite njenu pomoć. Ona je žena koja se u životu bori za druge koliko i za sebe. Nije naučila da misli samo na sebe, jer ona nikada nije bila sebična žena. Ona vrlo dobro zna šta znači ne imati u životu, zato će uvek pomoći drugima da ostvare što više.

Istovremeno je žena ovan i partner kakvog samo možete poželeti. Istina, nije lako osvojiti njeno srce a posebno nije lako dobiti njeno povrenje. Ipak, kome pođe za rukom da je osvoji taj mora biti svestan da kraj sebe ima blago koje neko samo može poželeti. Ali sa njenim osećanjima nema igre. Ona je veran partner koji poštuje ljubav. Prevariti nju znači izgubiti je za celi život. Ona prevaru neće oprostiti, ma koliko volela preko toga žena ovan ne može preći.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona ceni druge, ali ona ceni i sebe. Ne igrajte sa njenim osećanjima jer ćete izgubiti prijatelja kakvog nikada više nećete imati. Žena ovan je vredna svakog poštovanja i nikada neće dozvoliti da je neko pravi budalom. Ona vam može pružiti svu ljubav ovoga sveta, ali isto tako može vas prekrižiti iz svog života  kao da nikada niste postojali. Ona je kraljica zodijaka. Ona će dobiti šta želi u životu jer zna za to da se bori. Uzalud je pokušavaju kopirati jer sa njom se niko ne može meriti.

 

 

 

Stranice: 1 2