Pocinje NOVA SEDMICA,evo kome ce ovaj PONEDELJAK doneti SRECU i LJUBAV, ali i NOVAC!

Pocinje NOVA SEDMICA,evo kome ce ovaj PONEDELJAK doneti SRECU i LJUBAV, ali i NOVAC!

15. listopada 2023. 0 By Lala

 

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Vage, nova sedmica donosi balans i harmoniju u odnosima. Ponedeljak je idealan za izražavanje ljubavi i pažnje prema voljenoj osobi. Na finansijskom planu, očekuj stabilnost i mogućnost za dugoročno planiranje.

 

SKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

Za Škorpije, nova sedmica će biti ispunjena strašću i dubokim emocijama. Ponedeljak je povoljan za lepe trenutke sa partnerom. Finansijski aspekti će ti doneti sigurnost i mogućnost za dugoročno ulaganje. Krenuce sve i na polju vaseg zivota.

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, nova sedmica će ti doneti avanture i uzbuđenja u ljubavi. Ponedeljak je idealan za zajedničke aktivnosti sa partnerom. Na finansijskom planu, očekuj pozitivne promene i prilike za putovanja.

 

JARAC (22. decembar – 19. januar):

Za Jarčeve, nova sedmica donosi stabilnost i dublje razumevanje u odnosima. Ponedeljak je povoljan za postizanje zajedničkih ciljeva sa partnerom. Na finansijskom planu, očekuj unapređenje tvoje materijalne situacije.

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Vodolije, nova sedmica će ti doneti originalnost i nekonvencionalne trenutke u ljubavi. Ponedeljak je idealan za izražavanje svoje jedinstvenosti. Na finansijskom planu, očekuj nekonvencionalne prilike koje će ti doneti prosperitet.

 

RIBE (19. februar – 20. mart):

Ribe, nova sedmica će ti doneti duboke emocionalne veze sa voljenom osobom. Ponedeljak je povoljan za intimnost i izražavanje svojih osećanja. Na finansijskom planu, očekuj stabilnost i prilike za dugoročno ulaganje.

Uživaj u početku nove sedmice i iskoristi sve mogućnosti koje ti donosi u ljubavi i finansijama!

 

Stranice: 1 2