Bikovima odluke,Devicama neizvesnost,dok se Rak, Lav i Skorpija bore cija ce biti poslednja?!

Bikovima odluke,Devicama neizvesnost,dok se Rak, Lav i Skorpija bore cija ce biti poslednja?!

16. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste sa rukama punim posla i ne znate kako sve da postignete. Posao vas je obuzeo bas na samom pocetku jeseni i nikako da se pomerite sa mesta.Nece vam biti lako, jer zapostavljate partnera, ali pare su vase.

 

BIK

Pred vama su velike odluke koje ste dugo ignorisali i koje ste prosto izbegavali. Vise nema bezanja i vreme je da pokazete  da ste zreli da razlucite sta morate.Pred vama je i odluka sto se tice partnera.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Bicete u poziciji u kojoj cete gledati da se izvucete, kako bilo.Bicete pritisnuti,  a vi cete pokusavati da se kako god  spasete koliko mozete. Jedno je jasno,ako ste se do sada oslanjali na partnera, sada necete moci.

 

RAK

Volite jednu skorpiju ali ima gadnu narav, tvrdoglava je. Kako god da joj svesno dajete to do znanja, ona tvrdi  suprotno. Borite se kao da ste dve suprotne strane, gde svaka zeli da njegova bude poslednja.

 

LAV

Suvise ste ponosni da biste jednoj skorpiji pustili za pravo. Pricate joj o ljubavi, ali to cinite nekako strogo. Zato vam ona prkosi, jer misli da to nije ljubav. Vi odmarate dok ona radi, pa se ne nadajte da ce i ona da popusti.

 

DEVICA

Osecate se umorno i bezvoljno i  suvise obeshrabreno. Bas kao da ste  na granici  koja vas deli od volje i nevolje. Ako ste se i nadali cemu  boljemu, sada vise nemate snage da se nadate.Neizvesnost vas ovih dana prosto izjeda.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2