TAROT KARTE otkrivaju istinu o tome sta SVAKOG zodijaka ceka do KRAJA ove sedmice!

TAROT KARTE otkrivaju istinu o tome sta SVAKOG zodijaka ceka do KRAJA ove sedmice!

16. listopada 2023. 0 By Maja

U periodu od 16. do 22. oktobra, Tarot karte će nam pružiti dragocene uvide u ono što očekuje svaki znak Zodijaka. Ova mistična tehnika otkriva dublje slojeve energije i pruža nam uvid u moguće tokove događaja u narednom periodu. Evo šta nam karte otkrivaju:

 

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Za Ovnove, Tarot karte ukazuju na period promišljanja i introspekcije. Ovnovi će se suočiti sa važnim odlukama i unutrašnjim previranjima. Savetuje im se da budu strpljivi i pažljivo razmotre sve opcije pre donošenja konačne odluke.

 

 

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi će osetiti snažnu kreativnu energiju koja ih okružuje. Tarot karte ukazuju na period inspiracije i mogućnosti za umetnički izraz. Ovo je vreme kada Bikovi treba da se prepuste svojim strastima i istraže nove stvaralačke puteve.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci će doživeti period komunikativne ekspanzije. Tarot karte pokazuju da će Blizanci imati priliku da se povežu sa različitim ljudima i prošire svoje društvene horizonte. Ovo je vreme za razmenu ideja i sticanje novih saznanja.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovi će osetiti duboke emotivne promene. Tarot karte ukazuju na period transformacije u oblasti ličnih odnosa. Ovo je vreme za isceljenje i obnavljanje veza sa voljenim osobama.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi će doživeti period lične moći i samopouzdanja. Tarot karte pokazuju da će Lavovi imati priliku da pokažu svoju snagu i liderstvo u različitim situacijama. Ovo je vreme za postizanje ličnih ciljeva.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device će osetiti potrebu za balansom i harmonijom. Tarot karte ukazuju na važnost uspostavljanja ravnoteže između poslovnih obaveza i ličnih potreba. Ovo je vreme za pažljivo planiranje i organizaciju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2