TAROT KARTE otkrivaju istinu o tome sta SVAKOG zodijaka ceka do KRAJA ove sedmice!

TAROT KARTE otkrivaju istinu o tome sta SVAKOG zodijaka ceka do KRAJA ove sedmice!

16. listopada 2023. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):
Vage će doživeti period introspekcije i samoproučavanja. Tarot karte pokazuju da će Vage imati priliku da se dublje povežu sa svojim unutrašnjim svetom i razumeju svoje želje i potrebe.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije će osetiti potrebu za promenom i transformacijom. Tarot karte ukazuju na period preobražaja u različitim aspektima života. Ovo je vreme za otpuštanje starih obrazaca i prihvatanje novih pravaca.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će doživeti period rasta i proširivanja horizonta. Tarot karte pokazuju da će Strelčevi imati priliku da se edukuju i istraže nove oblasti interesovanja. Ovo je vreme za širenje sopstvenih vidika.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će osetiti potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Tarot karte ukazuju na važnost postavljanja čvrstih temelja u različitim aspektima života. Ovo je vreme za strateško planiranje i dugoročne ciljeve.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije će doživeti period inovacija i originalnosti. Tarot karte pokazuju da će Vodolije imati priliku da pokažu svoju kreativnost i jedinstvene ideje. Ovo je vreme za istraživanje novih puteva.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe će osetiti duboku emotivnu povezanost sa svojim unutrašnjim bićem. Tarot karte ukazuju na period introspekcije i duhovne rastuće. Ovo je vreme za povezivanje sa svojim intuitivnim darovima.

 

 

Ovi uvidi koje nam pružaju Tarot karte donose vredne smernice za svaki znak Zodijaka u periodu od 16. do 22. oktobra. Važno je da svako od nas bude otvoren za ove energije i da ih iskoristi na najbolji mogući način kako bismo ostvarili svoje ciljeve i postigli lični rast.

Stranice: 1 2