LJUBAVN TUGA je pred ovim znacima!Dolazi do RASKIDA i GORKIH RAZOCARENJA!

LJUBAVN TUGA je pred ovim znacima!Dolazi do RASKIDA i GORKIH RAZOCARENJA!

18. listopada 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga sa kojom ce morati da se suoce. Na polju ljubavi sve ce da se promjeni jer ce ih voljena osoba mnogo razocarati. Nece moci drugacije nego da voljenom bicu zauvijek okrenu ledja.

BLIZANCI

Vama je ljubavna sreca uvijek znacila mnogo. Vi ste zodijak koji nikada ne prestaje da se bori za tu srecu jer ona je vama u zivotu sve. Vi za ljubav zivite, uvijek je ljubav bila vasa zivotna vodilja koju ste pratili. Istina je da su vas pratila i razocarenja, ali sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi vi postizete mnogo. To je ta ljubav koja se desi i vi imate veliko povjerenje u vaseg partnera.

Mnogo uspona i padova je iza vas ali vi nikad niste ni pomislili da se prestanete boriti za srecu koja vama tako mnogo znaci. Vi ste zodijak koji je uvijek bio spreman da sve da samo kako bi vladala ljubavna harmonija i kako ne bi dolazilo do velikih nesuglasica.

Jako vam je bitno da imate povjerenje jer bez njega ne biste mogli da budete sretni, povjerenje je vama stub svake uspjesne veze. Ali to povjerenje ce u narednom periodu biti sruseno. Vasa voljena osoba ce napraviti jedan korak preko kojeg vi necete moci preci. Vi cete saznati bolnu istinu koja ce vam slomiti srce i nista vise nece biti isto.

Mada volite svog partnera preko prevare ne mozete i ne zelite da predjete. Vi cete napraviti jedan korak koji ce sve promjeniti jer okrecete ledja zauvijek voljenoj osobi. Vase srce ce biti slomljeno kao nikada do sada i vi cete samo za tugu znati. Ni sami necete moci vjerovati da je vas partner napravio nesto sto bi vas moglo toliko razocarati, ali sa istinom cete se znati pomiriti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2