LJUBAVN TUGA je pred ovim znacima!Dolazi do RASKIDA i GORKIH RAZOCARENJA!

LJUBAVN TUGA je pred ovim znacima!Dolazi do RASKIDA i GORKIH RAZOCARENJA!

18. listopada 2023. 0 By Maja

JARAC

Sreca u ljubavi nije uvijek bila na vasoj strani, ipak u pravu ljubav vi ste uvijek vjerovali. Vama je sreca u ljubavi jako bitna jer sa voljenom osobom nesuglasice ne zelite. Zelite ljubavnu srecu i trudite se da ona i vlada u vasem zivotu. Uvijek ste bili neko ko je cinio sve za srecu i ljubav voljene osobe i nikada niste imali nikakve sumnje.

Ali sumnje ce poceti da vas prate jer vas partner ce se mnogo promjeniti. Vrlo brzo cete saznati i zasto sto ce vam slomiti vase dobro srce. Vi cete saznati da vam voljena osoba nije vjerna. Tako nesto necete moci preboljeti. Vi ste i previse ponosan zodijak koji preko tako necega nikada nece preci. Pred vama je velika tuga koja ce vam slomiti srce i koja ce sve promjeniti u vasem zivotu.

Velika desavanja su pred vama koja ce vam jako tesko pasti i poslije kojih nista vise nece biti kao sto je bilo. Okrenucete ledja osobi u koju ste se kleli jer ona pravi jedan korak koji se ne moze oprostiti. Pred vama su velike promjene koje ce vas razocarati ali i koje ce vam napokon otvoriti oci. Pred vama je velika tuga ali vi cete znati kako da vladate sa njom.

Stranice: 1 2