Izaberi BUKET CRVENIH RUZA i on ce ti otkriti tvoju LJUBAVNU SUDBINU!

Izaberi BUKET CRVENIH RUZA i on ce ti otkriti tvoju LJUBAVNU SUDBINU!

30. listopada 2023. 0 By Maja

BUKET RUZA BROJ 2

Ljubavna sreca tebe prati, ali ti u zadnje vrijeme imas velike sumnje prema voljneoj osobi. Ne zelis da bude tako, ali ti prosto ne mozes da izbacis negativne misli iz glave. Ono sto najvise cudi, jeste cinjenica da ti nisi takva osoba jer ti imas veliko povjerenje u svog partnera. Ali kao da ti neke misli ne daju mira, kao da mislis da te partner vara. Ali to nije tacno i to sve sto se  trenutno desava je rezultat zlih jezika koje slusas, mada to nikada nisi cinio.

Tvoj partner tebe mnogo voli.

On te voli kao nkoga drugoj na svijetu jer ti osoba koja njemu znaci sve u zivotu. Uskoro ces shvatiti koliko si voljena osoba jer pred tobom je prosidba koja ce tvoje misljenje zauvijek promjeniti. Do kraja godine slijedi i vjencanje koje ce ti jos jednom dokazati da si ti jednin osoba na svijetu koju tvoj partner voli.

 

BUKET RUZA BROJ 3

Buket kojeg si izabrao nazalost sluti velikom ljubavnom razocarenju. Ti si trenutno sretan u svojoj vezi, ali uskoro ce sve to da se promjeni. Tvoj parnter ce zeljeti raskid i tvojoj tugi nece biti kraja. Iz vedra neba ces saznati te vijesti koje ce ti tvoj partner saopstiti.

Velika tuga ce vladati u tvom zivotu i do kraja godine ti ces ostati sam.

Ali ti ces uspjeti da se izboris za svoju srecu, jer pred tobom jeste tuga, ali ti ces imati snge da nastavis dalje. Svojoj sreci se nikada nisi prestao nadati, tako ce biti i ovaj put jer sreca ce tebe jos da stigne.

 

Stranice: 1 2