Jarcevi ozbiljni umesto naivni, Skorpije popusta inat,Vage hvata bes…

Jarcevi ozbiljni umesto naivni, Skorpije popusta inat,Vage hvata bes…

30. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da idete dalje i da znate sta vam je ciniti. Vec osecate da  je nesto posredi, ali ne znate sta! Stalno pustate druge pred sebe, a vi ste uvek na kraju. Ovih dana se morate trgnuti i ne dati pred sebe.

 

BIK

Vasa  je ljubav bila i postojala i sada je samo proslost. Zato ste predati secanjima i osecanjima koja vas guse. Morate poci napred i okrenuti se  od proslosti i onog sto je bilo. Dajte malo volje i vere u bolje dane.

 

BLIZANCI

Samo  se  ceka da budete od reci   i da nista ne sakrijete od partnera. Vreme je da sada kad imate sansu, otvorite karte. Nemojte kriti nista i  vreme je da budete  odlucni i spremni   za nove korake.

 

RAK

Sve se pomesalo sa vasim osecajem krivice koju osecate a da niste svesni zasto. Ono sto je bilo ne mozete ni pokazati, ni promeniti.Zato se okrenite  onome sta bi vas trebalo  zanimati, i i se i snadjite.

 

LAV

Od vaseg  osecanja se moze  ocekivati da budete   i nervozni i neosetni. Vreme je za one dane koji slede da budu pred vama  kao dani koji  ce vas uciniti  boljim. Vas osecaj se moze meriti sa  osecanjem osobe koja ce znati da zna sta zeli.

 

DEVICA

Necete se znati snaci sta cinite i sta vas je   snaslo, ali ste  puno umorni.Vas umor vas stize i vreme je da se okrenete  na stranu.Moracete malo predahnuti i sada je vreme da se srede vasa osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2