Jarcevi ozbiljni umesto naivni, Skorpije popusta inat,Vage hvata bes…

Jarcevi ozbiljni umesto naivni, Skorpije popusta inat,Vage hvata bes…

30. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da  budete  odlucni, a to niste bar do sada bili.Uhvatice vas bes koji necete kontrolisati, ili necete hteti. Zato se osecajte kao sto niste  do sada, i budite onakvi kakvi zelite biti.

 

SKORPIJA

Vreme je da zaustavite svoj inat i da se  okrenete  napred. Vas inat ce vas znatno onesposobiti da se i dalje desavaju lepe stvari. Partner nece trpeti vase izlive inata kojim cete mu prkositi, a voleo bi samo da ga razumete.

 

STRELAC

Pred vasom ce lepotom jedan lav da padne na kolena. Zaljubice se u momentu i to ce mu biti  nesto iznenadjujuce lepo. Vreme je da se zna  sta vas ceka i sta ocekujete. Od svoje srece ce da blista, ali ni vi necete blistati nista manje.

 

JARAC

Sreca vas nije napustila nego samo mislite da jeste. Nesto vas stalno ometa u potpunom osecaju onoga sta vas nmuci.Vreme je da budete odlucni i smerni i da mislite pozitivno. Vreme je za bolje dane i lepsa ocekivanja, cak i ona koja su samo privid.

 

VODOLIJA

Vasa  ljubav ce se radovati da se ispolji, ali cete malo kociti osecanja srca. Ono vas vodi  osecanju da cete  uskoro pokazete. Cekate  da se ukaze najbolja prliika, sto znaci da cete iskoristiti sansu.

 

RIBE

Vec vas je neko dobro zagledao i vi ste ga zainteresovali.Vreme je da se srede stvari  koje ce vas povezati, ali svakako da ce se roditi  nova ljubav. Od vas zavisi sta cete dalje, i kako da se  ophodite u vezi sa novom emocijom koja ce osvojiti vase srce.

Stranice: 1 2