DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU,25.NOVEMBAR: Cuda su moguca, neko mora da pazi sta radi!

DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU,25.NOVEMBAR: Cuda su moguca, neko mora da pazi sta radi!

24. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste ni svesni sta vas ceka  i sta ce se izdesavati. Vazno je samo da to bude nesto lepo.  Moci cete da krenete za necim sto ste dugo zeleli. Ipak ste dugo i oklevali i vreme je da budete od akcije.

 

SKORPIJA

Na sve strane imate samo obaveze koje vas  vuku. Nikako da se okrenete  napred samo sebi i da sebi date  malo lufta. Vreme je da budete  malo i sebi posveceni, i da znate sta vas  cini srecnom.

 

STRELAC

Jedan vas rak stalno prati, a vi  zelite jednu vodoliju. Vreme je da joj pridjete i pokazete sta osecate. Necete se moci odupreti zelji da to bude jos danas.Vreme je da  se okrenete   svojim osecanjimai da ih pokazete vodoliji.

 

JARAC

Vreme je da danas osetite malo razocarenje. Samo  ce vas to vratiti na zemlju. Vreme je da shvatite da trazite nemoguce. Od vas se ocekuje da cete se morati okrenuti nekom drugom. Osoba koju zelite, nedostupna vam je!

 

VODOLIJA

I za vas sledi nova sreca, ali u vidu jedne  osobe. Vreme je da se raduju svi, pa i vi cete.  Vreme je da osetite novi polet, pa cete biti snazni za nove korake.Vreme je za nove odluke koje su pred vama. Imate  sanse da se oboje radujete.

 

RIBE

Niste od onih koji znaju da se posvete samo sebi. Sebicni nikada  niste bili  jer ste solidarni sa svojim bliznjima. Vreme je da se radujete sto cete imati razlog za novu ljubav koja ce proizaci iz jednog poznastva. Srescete nekoga  u koga cete se zaljubiti, pa cete zaboraviti na ceo svet.

Stranice: 1 2