Bikovi se inate,Rakovi umorni,Skorpije nemaju snage,Ribe se predaju…

Bikovi se inate,Rakovi umorni,Skorpije nemaju snage,Ribe se predaju…

26. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta vas ceka,  a zelite malo paznje od jedne osobe. Ona nikako da vas usmeri i da vam je pruzi i tako ispuni vasa nadanja. Nemojte se povlaciti, izdrzite pritisak  dok ne ostvarite cilj.Verujte da nekad morate da gazite sve pred sobom.

 

BIK

Stalno se zalite kako ste nesrecni i kako nemate srece. Ona je nesdostupna onima koji se za nju ne bore. Vi se stalno inatite, dok sanse za vas  otimaju drugi. I ovih ce dana da ispustite jednu lepu sansu, pa se ne zalite, sami cete biti krivi.

 

BLIZANCI

Previse ste postali  oprezni sa parama i brojite svaki dinar. Vasi su izdaci tako veliki da niste spremni da cekate sledece dane.Od vas se ceka da budete mnogo uporniji  da razdvojite bitne od nebitnih izdataka. Morate biti racionalniji.

 

RAK

Jako ste umorni  i osecate se da gubite snagu. Sa vasim umorom  nestaje i vasa snaga, pa se topi i vasa volja.Vreme je da se malo saberete, ili potrazite mudar savet prijatelja. Treba vam neko da se izjadatei da vas saslusa.

 

LAV

Niste ni svesni da naredni dani nose velike obrte u vasem zivotu. Samo  da se oni i dese pa cete znati sta vam je ciniti. U svakom slucaju cete biti iznenadjeni, a na vasu srecu ovaj put, prijatno iznenadjeni.

 

DEVICA

Videcete kako da se  obradujete i sta vam je ciniti u situaciji koja vam sledi.Za vas ce to biti nesto gde cete se tesko snaci.Od vas se ceka da prihvatite sve sto vam se nudi. Ne zalecite se odmah, nego malo i razmislite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2