Bikovi se inate,Rakovi umorni,Skorpije nemaju snage,Ribe se predaju…

Bikovi se inate,Rakovi umorni,Skorpije nemaju snage,Ribe se predaju…

26. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Kuda  da krenete kada niste sigurni da li je to ono sto zelite. Jedna vas je skorpija opcinila i zbunila i vreme je da se radujete njoj.Zasto se plasite sto niste sigurni u svoja osecanja. Ako vi niste, ona jeste jer vas zaista voli.

 

SKORPIJA

Nemate vise snage da se borite sa svim i svacim. Bolje receno sa nicim, jer ste se predali. Sve sto ste hteli, otislo je bestraga  i vreme je da budete pomireni sa time.Morate se malo opustiti dok se snadjete u svemu i prihvatite neuspeh.

 

STRELAC

Uspeli ste u naumu da osvojite jednu  vodoliju i slavicete uspeh.Dani koji slede bice tako lepi da cete uzivati. Vreme je da se i vi malo opustite i uzivate u trenucima koji slede. Bicete tako radosni, srecni i ispunjeni lepotom  dana koji slede.

 

JARAC

Nemojte da budete kukavica i da se povlacite pred pogledom koji vas prati. Obratite paznju, bolje je da i sami pokusate da udjete u vezu koja vam se nudi. Verujte da imate lepe izglede da pocnete novu vezu jer sledi nova ljubav.

 

VODOLIJA

Neko vas osvaja malo po malo i tera vas  da se  radujete u danima koji slede. Mada se plasite nove veze i osecanja koja slede, prestanite da mislite o njima. Neka sve bude lepo i spontano, i pustite da se zbiva samo od sebe.

 

RIBE

Povredjeni i tuzni, dugo ste bezali od svega i krili ste i tugu i bol. Ovde je tacka  i sada se predajete.Nemate vise snage da glumite jacinu i krijete od svih. Oni tuzni i ne slute da su pre sve saznali  za njihov lom. Utopite se u sredinu, svi se tuzni znaju, dok ne podje sve.

Stranice: 1 2