Ljubav ce ove nedelje da nagradi srecom neke znake, ali nece svi biti srecni…

Ljubav ce ove nedelje da nagradi srecom neke znake, ali nece svi biti srecni…

27. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste srecni kako mislite da jeste i vreme je da to stanje i prihvatite.Od vas se ceka da budete odlucni i da vas neko  usmeri napred. Pokazite da cete se  znati da usmerite tamo gde cete biti vise raspolozeni i vise zadovoljni.

 

SKORPIJA

Ni u sreci nije sve jer vas tera vasa situacijai osecaj da ste sami.Ako vam ide jedno polje, vreme je da se trudite da vam idu i druga. Tamo gde ste srecni, ne znaci da morate biti srecni u svemu. Okrenite se malo i emotivnom zivotu.

 

STRELAC

Vreme je da pomognete  jednoj usamljenoj osobi. Ona vas  voli tajno i ceka da budete slobodni da joj  pridjete.Vreme je da se pokusate ugnezditi u njeno  srce, znajuci da cete  se moci radovati  i da ce vam ona uzvratiti.

 

JARAC

Postali ste jako voljni da ovaj dan nekome date povod da vam pridje. Nadajte se da ce vam prici jedan strelac i da ce vam uneti radost u zivot ovog dana. Sve vase emocije  ce biti  nesto sto sledi i sto ce vas povesti napred.Nova ljubav na pomolu, a sa njom i sreca.

 

VODOLIJA

Kako da planirate  ovaj dan, ni sami ne znate, ali ce svi vasi pokusaji da budu  uzaludni. Danas vam nije sudjena sreca i vreme je da se mirite sa tim. Od vas se ceka da budete  odredjeni i da znate sta vam je ciniti.

 

RIBE

Imate dan pred sobom koji ce doneti nove suze i novu tugu. Uhvatice vas  tuga koja ce vas  moriti i lomiti celoga dana. Ne dajte se da vas zauzme u potpunosti, otrgnite se bar malo. Vreme je da prihvatite sta je, tu je!

Stranice: 1 2