Slede dani koji donose vrtoglave OBRTE, nekim znacima PREPREKE i ZABRANE…

Slede dani koji donose vrtoglave OBRTE, nekim znacima PREPREKE i ZABRANE…

29. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Naredni dani nece biti laki ali se ne nadate tome.Tek cete  moi da shvatite sta je sve  moguce da se desi za kratko vreme. Moracete biti mnogo jaci, da biste sve podneli i izasli nepovredjeni iz teske situacije koja sledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niste  ni svesni koliko vredjate jednu osobu, a da ona nije zasluzila nicim. Cinite to svojim ponasanjem, svojim ishitrenim reakcjamaa da toga niste svesni. Njeno je srce mnogo osetljivo, a jos uvek skriva sve, kao da joj nije ista.

 

BLIZANCI

Sledi vam vrtoglavi obrt kojem se niste nikako  nadali. U vasem zivotu ce doci do velikih obrta i vreme je da se  i sami priviknete na promene. Vi ih se uvek plasite, pa cete i sada. Ne bojte se, neka ide kako mora, vazno je da su na bolje.

 

RAK

Nemate vise snage da upravljate nicim, a kamoli da vladate situacijom. Od vas se ceka da pristanete na neciji predlog, a vi se dobro zamislite. Sta ce vam  doneti a sta odneti ako date svoju saglasnost.

 

LAV

Na vama je da se srede vase misli i da se zna sta zelite i cemu tezite.Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i da pokazete i sta ste i ko ste.Ne dajte da vas tuga koja sldi svrsta u grupu nesrecno zaljubljenih. Izborite se za bolje, za srecnu ljubav.

 

DEVICA

Stalno kukate o svojim problemima i da previse radite. Kada se ukaze prilika da se odmorite, vi ne znate.  Pokazite da cete naredne dane znati da iskoristite za svoju dusu. Mozda vam se i posreci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2