Slede dani koji donose vrtoglave OBRTE, nekim znacima PREPREKE i ZABRANE…

Slede dani koji donose vrtoglave OBRTE, nekim znacima PREPREKE i ZABRANE…

29. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Vas uvek snadje ono sto ne treba, ali se nekako snadjete. Danas ce da se isprece neke velike prepreke u odnosu  na vase planove. Sta se to moze ispreciti a da niste svesni da  moze. Vasi ce se planovi morati da pomere.

 

SKORPIJA

Suvise ste zaneseni vasim planovima, da i ne skusate sta vam se prica. Morali biste da posalusate  savet starijih, i da se zna da vam samo zele dobro. Od vas se ceka  ad budete vredni i savesni, ali se ponasate  kao da ste nepogresivi. Ono ce vam se obiti o glavu.

 

STRELAC

Vasa ljubav ce da  vas ponese ali cete imati manjih padova.Dani pred vama ce  se morati  da pomute  vasa nerealna razmisljanja.Vreme je da saberete misli i da krenete mnogo ozbiljnije u narednim danima. Obaveze ne smeju da trpe zbog emocija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Pokazite da ste svesni  da znate sta vam je ciniti. Vase obaveze su ogromne i vreme je da se  malo i otalja sa njima.  Dugo ste se  bavili jednom osobom i to neuspesno. Nece vas ni sada udostojiti paznje i vreme je da prionete za poslom.

 

VODOLIJA

Da biste se mogli pohvaliti da cete biti uspesni, morate i dati sve od sebe. Ne mozete gledati samo sebe i odugovlaciti sa  planovima. Ako nesto zelite, morate to pretociti u delo. Pokazite da ste spremni da gazite sve pred sobom i dodjete do cilja svojom zaslugom.

 

RIBE

Volite nekoga i ucinili biste sve za njega, ali vas  stalno koce u tome. Na vasu zalost to cine vasi bliznji, pa vas bacaju u jos vece nedoumice zasto to cine. Mozda je red da narednih dana zaigrate otvorenih karata i da znate zasto to cine, ako volite nekoga? Znaju li nesto sto vi ne znate?

Stranice: 1 2