Ovim znacima ZIMA DONOSI SRECU neslucenu i neocekivanu…

Ovim znacima ZIMA DONOSI SRECU neslucenu i neocekivanu…

1. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate cemu biste se nadali  ove zime, a bice da se mozete mnogo cemu nadati. Bitno je samo da ostanete takvi, nezni i osecajni i ne bojte se za svoju srecu. Samo sto vam nije kucnula na vrata.

 

BIK

Od vas je sreca okrenula ledja i nikako da pridje bar u vasu blizinu. Zato cete se i dalje voditi mislju da je za vas kasno da se nadate. Vreme je da se pocnete nadati boljim stvarima koje ce polako poceti da se desavaju.

 

BLIZANCI

Srce ce vas naterati da se pocnete okretati prema jednom raku. On vas je voleo oduvek  i  voli vas i sada, pa morate to znati.Zapostavili ste ga suvise, a sada ce biti red da mu bar malo uzvratite paznjom.

 

RAK

Vec ste se pokazali kao savesna i vredna divljenja osoba. Vama je vazno da se okrenete  prema onome ko vas voli i ceni, i nebitno vam je tudje misljenje. Jedan ce jarac da  deluje pozitivno u vasem  zivotu, i vreme je da njemu budete vredni.

 

LAV

Vasi ce koraci da idu napred, a vi morate znati kuda ce vas voditi. Idete li samo svojim radnim  obavezama, ili zelite i jednoj osobi koju volite? Ona vas ceka a vi nemojte biti surovi i nemojte je drzati u neuzvesnosti.

 

DEVICA

U sebi imate previse ponosa za jednu osobu, pa ga malo kanalisite dalje. Bar jednim delom gledajte  da ga potisnete i tako dozvolite nekome da vam se nadje u blizini.  Bice da je to jedna vodolija zbog koje kuca vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2