Ovim znacima ZIMA DONOSI SRECU neslucenu i neocekivanu…

Ovim znacima ZIMA DONOSI SRECU neslucenu i neocekivanu…

1. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate da ste na kraju srca jednoj osobi do koje vam je stalo. Ona je to jos uvek u razmatranju, pa ce mozda da shvati kako stoje stvari. Do tada se nadajte  da ste  voljni da cekate, jer kazu da ko ceka, uvek i doceka.I vi cete!

 

SKORPIJA

Samo mislite da ste nesrecni, jer ste sebe ubedili da je tako,  ali ste pod srecnom zvezdom. Vama je sreca sudjena, samo ne sa onim sa kojim ste mislili da jeste. Vreme je d saznate sa kime i da se vasa ubedjenja preokenu.

 

STRELAC

Dok zelite osvojiti jednu, druga vas osoba posmatra i zeli za sebe. Rado bi da vam pridje i da razbije vas hod za drugom, koji vodi u prazno. Bice da ce ova zima da vam donese neslucenu i neocekivanju srecu koja ce se ogledati u dva lepa oka.

 

JARAC

Borite se da budete jaki i bar jos malo jaci, a bol vas ubija.Zalite za bivsom ljubavi ,a ona vas je smrtno ranila.Pokazite  da cete je precrtati iz svoga zivota i da cete uskoro dati prednost jednom lavu.On  se odavno bori da pridobije vasu naklonost.

 

VODOLIJA

Tek cete otkriti da vas prati jedna lepa devica, i shvatiti da vas voli.Samo za vas i zbog vas kuca njeno srce, sto cete se i uveriti ove zime. Grejace vam hladne zimske dane i zeleti da sto vise bude sa vama.

 

RIBE

Ako ne volite zimu zbog neke bivse ljubavi, vreme je da zaboravite na nju. Ovo ce za vas biti jedna topla zima koja ce vam doneti nesto neocekivano. Bice to novo lice koje ce uneti svetlost zivota u vase hladne dane. I toplinom kojom zraci grejace i vase dane, kao i vase srce.

Stranice: 1 2