Evo koje ce znake snaci SRECA jaca nego ikada do sada!

Evo koje ce znake snaci SRECA jaca nego ikada do sada!

2. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa se masta polako  pocinje  da usmerava i da se  saliva u jedan lik. Spremni ste da je malo uoblicite i pokazete da pripada jednom liku koji je centar vaseg sveta. Bice da ste se zaljubili kao niko i nikad.Sledi vam sreca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa ljubav je daleko od vas i sve ste posvetili svome problemu. Bice da ste u njih upali svojom zaslugom, cim jos niste poceli da optuzjete druge.Moracete se uozbiljiti i pokazati da imate namere da resite sve na vrlo odgovoran nacin.

BLIZANCI

Od vas se ceka da bude te verni some srcu i znate kome vas ono vuce. Bice da je to jedna vaga i da ste zaljubljeni u nju. Vreme je da se odlucite sto bolje znate kako da podjete za svojim srcem i kako da prenesete emocije.

 

RAK

Vasa je sreca  d ste zaustili da izjavite ljubav nekome, ali vas ta ista osoba presrela. Kad ste hteli reci tajnu svoga srca, vama je izgovorena tajna drugog srca. Znaci da cetebiti obostrano zaljubljeni i srecniji nego ikada pre.

LAV

Vase bice mora da sakupi svu raspolozivu snagu i da proba da zaboravi. Ono sto je bilo, morate da ostavite iza sebe. Proslost ne smete da mesate u dsadasnje dane, nego da je ostavite proslosti.

 

DEVICA

Suvise sate ponosni i ne smete da se radujete sto je tako. Vas ponos ce uskoro da postane neprijatelj vase ljubavi. Oslobodite ga se jer drugacije necete moci da ispunite zelju srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2