Evo koje ce znake snaci SRECA jaca nego ikada do sada!

Evo koje ce znake snaci SRECA jaca nego ikada do sada!

2. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste smeli da dozvolite d se vasa sreca dovede u pitanje. Od vas se ceka da nesto ucinite po tom pitanju.Vreme je da krenete napred i cinite sve sto mozete da biste se ostvrili u vezi koja je na pomolu.

 

SKORPIJA

Osecate da ste iznad mnogih, ali se ne trudite da to i  pokazete. Oci vam gledaju u smeru jedne osobe, i tu cete da pokleknete.Vi tako mocni i neodoljivi, zaljubicete se i srce dati jednoj osobi.  Bicete srecniji nego ikada.

STRELAC

Vas hor je da idete od jedne do druge i tako zavodite. Zna se da cete za sebe izabrati onu najlepsu. Mozda vas karma stigne zbog polomljenih srca, ali svesni st da niste krivi vi.Krivo je vase srce, voli samo jednu i jedinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vreme je da pobedite sebe i svoju tugu u srcu. Morate se trgnuti i pokazati da ste spremni da se nosite sa svime. Sve ono sto zivot donosi, on ce i da odnese.Vi uzmite ono sto vam zivot pruza.

 

VODOLIJA

Dugo se kanite da pocnete razgovor koji vam je ostao otvoren. Zapoceli ste ga sa partnerom i prekinuli sate ga. Vreme je da se vasa volja popravi i vasa snaga pojaca. Otvorite ga i pokazite da cete ga resiti definitivno.

 

RIBE

Vreme je da za vas doce vreme zimske srece. Ne da cete se samo radovati i biti dobro raspolozeni.Od vas zavisi sta cete dalje pozeleti kada vam se neko useli u zivot. Vreme je da se vasa sreca vrati u vas zivot i da se useli za stalno.

Stranice: 1 2