Nekome se sreca menja na bolje, a evo kome ce srce biti slomljeno kao nikada pre…

Nekome se sreca menja na bolje, a evo kome ce srce biti slomljeno kao nikada pre…

5. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Do kraja godine imate jos svasta nesta da obavite. Ipak cete se radovati  jer ocekujete da se  uskoro zavrsi  ova godina. Zelite da zberete sve svoje rezultate i na emotivnom i poslovnom planu.Partner ceka  da ga primetite.

 

BIK

Mozda cete se radovati  da znate sta vam je jos preostalo, bas  kao i ono da  li ste bili vredni. Tek cete da shvatite  da ste propustili mnoge   situacije i dobre prilike. Mozda bi bilo vreme da priznate sebi sta ste propustili.

 

BLIZANCI

Nemate nista na umu sto bi vam dalo putokaz i sto bi vas  vodilo dalje. Vreme je da znate sta se desilo i sta je ono sto vas  vodi. Zeleo bi to jedan lepi rak, a vi mu dozvolite.Naravno ako zelite  da vam  sreca krene usputnom linijom.

 

RAK

Zelecete  blizanca i njegovu blizinu,  a on ce vas  pokusati da izbegne. Nije da nista ne oseca prema vama, nego ne zeli  da to odmah prizna.Ignorisace vas jos neko vreme, ali cete morati da istrpite to rastojanje i vremensku distancu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Pred vama su veliki zapoceti poslovi, a  neki su ostali i nedovrseni.  Nemojte na sve strane, nego se odredite prema cilju. Ako postavite prioritet, rado cete znati sta cete morati pre, pa onda sve po redu.

 

DEVICA

Od vase snage zavise neki bolji rezultati i vreme je  je da se zauzmete. Imate mnogo obaveza, ali i vasa ljubav ce morati da se negde uvrsti u vasim planovima.  Odavno je zanemarujete, ali sada ce biti  i vreme i mesto.

Nastavak na saledecoj strani…

Stranice: 1 2