Nekome se sreca menja na bolje, a evo kome ce srce biti slomljeno kao nikada pre…

Nekome se sreca menja na bolje, a evo kome ce srce biti slomljeno kao nikada pre…

5. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da vam konacno krene na bolje.Zasluzili ste to odavno i sve vam je bilo daleko i nedostizno. Vi ste konacno  sigurni u svoje srce  i potrudicete se da vam bude dostupno.

 

SKORPIJA

Glumite jacinu a da ste tako jaki, to i niste. Od vas se ceka da postanete mnogo odlucniji, i da se srede neke licne stvari.Cak i da ste nejaki i nezni, ne smete da pokazete  da ste tako lomni.

 

STRELAC

Imate svoje misli koje vas prate i ne dozvoljavate da to neko vidi.Posebno ne jedan  jarac. Da se zaljubljujete  polako a sigurno, moracete da ga ubedite. Otkljucajte ljubav svoga srca  i pustite ga da useta u vas zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Knacno ste u situaciji da priznate da nekoga volite.  Osecate  da biste mogli da krunsete svoje emocije bas kroz ljubav  koju cete pokazati. Osoba kojoj ste dali svoje srce morace da se izjednaci sa vama i da vam bude jednaka u svemu.

 

VODOLIJA

Vreme je da se nadate lepim stvarima a vi se necete snaci. Na zalost, zivot zna da iznenadi, pa ce i vas vrlo neprijatno. I dok se nafdate boljem, partner ce vas iznenaditi neprijatno sa vasom prijateljicom. Svojom neverom ce vam slomiti srce.

 

RIBE

Mozda imate jos snage da se borite i da menjate stvari.  Ucinite sve ali vrlo hrabro sto je do vas, kako biste na kraju godine imali rezultate. Bice to zarada za vas ulozeni trud, tako da cete se moci pohvaliti da imate vise od drugih. Ali tu ubrajate i jedno bice.

 

Stranice: 1 2