Ovi znaci ce u NAREDNOJ GODINI morati da se suoce sa VELIKOM BOLI, teske promjene ih cekaju!

Ovi znaci ce u NAREDNOJ GODINI morati da se suoce sa VELIKOM BOLI, teske promjene ih cekaju!

5. prosinca 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga kakvoj se nikada nisu mogli nadati. Naredna godina njima donosi tugu i razocarenja koja sigurno nosu zasluzili, ali sudbina ima svoje planove.

BIK

Vi ste zodijak dobre duse koji uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu ali i za srecu voljene osobe koja je vama sve u zivotu. Vi ste zodijak koji je uvijek znao da se bori za ono sto zeli, jer vi  nikad niste ocekivali da vam zivot bilo sta pokloni. Mnogo radite, mnogo se trudite da sa voljenom osobom imate jedan lijep i solidan zivot. Ne zelite mnogo, sve dok je voljena osoba na vasoj strani, vi ste sretni.

Vama ljubav ide ispred  svega, i ispred karijere i ispred novca.

Vi zelite da budete sretni u ljubavi, ali upravo na polju ljubavi ce sve da se promjeni. Voljena osoba pravi jedan korak koji ce vam slomiti srce. Vas partner ce se zaljubiti u jednu drugu osobu i nista vise nece biti kao prije.

Vi cete se sa velikom tugom i velikim  razocarenjem morati suociti. Naredna godina donosi velike probleme koji ce vam samo veliku tufu donijeti. Imali ste velike planove sa vasom voljenom osobom ali nazalost nista od toga nece biti.

Vas partner vam lomi srce, a vi cete morati da se suocite sa boli koja slijedi.

Proci ce mnogo vremena dok opet mognete voljeti ali to ce vam biti velika lekcija za ubuduce jer svoje srce necete lako poklanjati. Vama ljubav sa tom osobom nije sudjena ali vi cete svoju pravu iskrenu ljubav do kraja godine da upoznate.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2